Што треба да знаат коцкарите за плаќање преку телефон

Вести

2020-04-22

Денес, иновациите за плаќање по телефон станаа неверојатно корисни алатки кои го олеснуваат лесното извршување на плаќањата и низ целиот свет. Кога станува збор за мобилно коцкање, луѓето можат лесно да прават депозити и повлекувања од удобноста на нивните домови. Ова е причината зошто апликациите кои плаќаат по телефон станаа клучни.

Што треба да знаат коцкарите за плаќање преку телефон

Единственото нешто што гејмерите треба да направат е да пристапат до игрите за мобилни телефони и да плаќаат со помош на нивните телефонски сметки или кредитни картички беспрекорно низ целиот свет. Некои од најдобрите игри што ги поддржуваат овие карактеристики вклучуваат casino.com, вуду соништа, плејзи, касула, капетан вртења, Касу, Јако казино, Сите британски казино, Њујоршки вртења, Џони Џекпот итн.

Плаќајте преку телефонски казина - како функционира?

Откако беше измислена технологијата за плаќање преку телефон, на луѓето им беше исклучително лесно да вршат плаќања во казино. Некои од игрите бараат само потврда со едно копче за да се обработи трансакцијата за плаќање и повлекување. Сепак, ова се разликува кај различни начини на плаќање што се користат.

Како што сугерира името, плаќање по телефон вклучува плаќање преку телефонски сметки. За да започнете, гејмерите треба да ја изберат опцијата плаќање по телефон на официјалните веб-страници на казино. Ова обично се наоѓа во благајната на казиното. Кога ова е направено, почекајте сметката да биде испратена со телефонските сметки на крајот на месецот.

Депозити и повлекувања преку телефон

Иако казината за плаќање преку телефон обично се лесни за користење додека се депонираат пари и се испраќаат средства на сметка неколку едноставни чекори, сепак има ограничувања. Овие ограничувања се јавуваат кога некој се обидува да повлече средства. Бидејќи сметките се плаќаат месечно, повлекувањата не можат да се обработат на ист начин.

Затоа, повеќето од гејмерите ќе се одлучат да повлечат пари користејќи алтернативни методи. Од друга страна, има многу платформи за игри кои им овозможуваат на корисниците да вршат плаќање по телефон. Некои од нив ги вклучуваат Payforit, Boki и Zimpler само за да именуваме неколку. Овие платформи не наплаќаат никакви такси за трансакции за над 30 фунти/€.

Добрите и лошите страни на плаќање по телефон

Според тоа, како што може да се забележи, плаќањето по телефон има некои добрите и лошите страни. За почеток, начинот на плаќање го прави неверојатно лесно извршувањето на плаќањата и депонирањето пари на сметката. Покрај ова, им овозможува на гејмерите да се буџетираат на крајот на месецот.

Сепак, методот има и некои недостатоци, на пример, не може да се врши повлекување користејќи го начинот на плаќање. Второ, бидејќи сите трансакции се направени со помош на телефонот, губењето на телефонот може да го стави гејмерот на ризик. Затоа, поради ризикот од губење на телефонот, треба да добиете банкарска сметка за да ги повлечете своите средства.

Најнови вести

Човекот од Илиноис го нарекува ден во неговата 40-годишна кариера откако освоил 2 милиони долари
2023-10-01

Човекот од Илиноис го нарекува ден во неговата 40-годишна кариера откако освоил 2 милиони долари

Вести