Playson додава сосема нова област за игра на својот софистициран xEye Viewboard

Вести

2023-07-14

Benard Maumo

Playson, брзо проширување на B2B провајдер на дигитална забава, го ажурираше својот xEye Viewboard. Во новото ажурирање, Playson воведе нова Game Area во софистицираната аналитичка алатка.

Playson додава сосема нова област за игра на својот софистициран xEye Viewboard

Со најновиот додаток на најсовремената промотивна алатка на Playson, операторите на казино можат да прелистуваат обемна колекција на производите на компанијата мобилни слотови. Инвеститорот вели дека оваа алатка ќе го подобри целиот процес на донесување одлуки.

Новото ажурирање доаѓа со неколку документи во Game Area. Овие документи обезбедуваат сеопфатен увид во сите Игрите на Плејсон од маркетинг, математичка и правна гледна точка. Интересно е тоа што партнерите на Playson имаат можност да го прилагодат просторот во свој уникатен стил.

Playson, исто така, додаде неколку документи за усогласеност за секој регулиран пазар, што го олеснува примената на изборите за филтрирање како одредени јазици.

Oleksii Mylotskyi, CTO во Playson, рече дека е „значен момент“ за компанијата на глобално ниво да ја лансира својата приспособена област за игри. Тој коментираше:

„Партнерите ќе имаат огромна корист од она што Game Area може да го направи за нив од деловна гледна точка и фактот дека сè е на едно место ќе обезбеди понепречено патување за да најдете какви било детали за секоја игра во нашето портфолио. нашите партнери го зајакнуваат начинот на кој алатката може да го заостри процесот на донесување одлуки за операторите“

Олексиј Ходенко, сопственик на производ во Playson, додаде:

„Нашиот xEye Viewboard е една од најдобрите иновации што ги создадовме во Playson во изминатите 12 месеци и додавањето на Game Area ќе им овозможи на партнерите слободно да добијат увид во она што го произведуваме. Давање на партнерите слобода да знаат сè за нашето портфолио ќе го зајакнува нашиот статус во индустријата на iGaming и создава можности за проширување на партнерствата ширум светот“

Ова е една од главните најави на Playson во последно време, бидејќи компанијата се обидува да го прошири својот глобален статус. На почетокот на месецот, Playson ја објави промоцијата на 4 милиони евра Non-Stop Drops and Races. Оваа промоција ќе работи на најдобрите мобилни казино апликации до јуни 2024 година, давајќи им на играчите 12-месечна авантура за да освојат дел од повеќемилионскиот награден фонд.

Најнови вести

Човекот од Илиноис го нарекува ден во неговата 40-годишна кариера откако освоил 2 милиони долари
2023-10-01

Човекот од Илиноис го нарекува ден во неговата 40-годишна кариера откако освоил 2 милиони долари

Вести