Книга Рамзес: Популарната серија на слотови на Касумо

Новости

2021-08-29

Katrin Becker

Ramses Book е слот-казино со тема на Стариот Египет и карактеристичен симбол што се шири што ги отклучува археолошките богатства.

Книга Рамзес: Популарната серија на слотови на Касумо

За што се работи

Книгата Рамзес е за функцијата Бесплатни игри, која може ве награди со бесплатни вртења и карактеристичен симбол за проширување, што доведува до поголеми исплати. Овој слот со 5 ролни, 3 реда, со 5 линии за плаќање има античко, магично чувство додека е забавно. Знакот Книга делува и како диви и како расфрлани, заменувајќи ги сите други симболи и се појавува на сите ролни. Три или повеќе икони на книги го започнуваат кругот на бесплатните вртења. Страниците од книгата Рамзес ќе се движат покрај и ќе застанат на случаен симбол пред да започнат десетте бесплатни кругови, а овој симбол ќе делува како Scatter за време на вртењата.

Карактеристики на играта:

Фараонот - Суштинскиот симбол

Книгата во книгата Рамзес е и Wild и Scatter симбол во симболите и потребно е да се активира одликата за бесплатни игри во овој слот.

Сепак, Фараонот е најценетиот симбол на Рамзесовата книга. Играта доаѓа со десет линии за плаќање, но можете да ја намалите на пет. Ако се коцкате на десет линии и добиете 5 фараони на една линија за плаќање, ќе ви биде платено 500 пати повеќе од вашиот облог. Ќе ви биде даден 1000 пати од вашиот облог ако успеете да спуштите 5 фараони на една линија за плаќање ако играте пет слотови.

Функцијата за бесплатни игри

Ќе ви бидат наградени десет бесплатни вртења ако успеете да пристигнете три книги каде било на ролните. Сепак, еден симбол е избран по случаен избор за да стане посебен симбол за проширување пред да започнат бесплатните вртења. Ако два (или три, ако избраниот симбол е скапоцен камен или цвет) или повеќе од избраниот симбол се појават на макарите, тие се прошируваат за да ја пополнат целата ролна во која се појавиле, можеби содржејќи некои прекрасни смарагди.

Коцкарските кругови и повторно предизвикувачи

За да активирате повторно активирање, мора да слетате 3, 4 или 5 Scatters. Рамзесовата книга, функцијата за бесплатни игри, има потенцијал повторно да се активира со бесконечен број бесплатни вртења.

Две рунди на коцкање се исто така вклучени во книгата Рамзес. Првиот круг на коцкање е игра во која мора да ја процените бојата на картичката за да освоите бонус за двојно зголемување. Трепкачка светлосна пирамида е вториот круг на коцкање. Или ќе се удвоите или ќе изгубите во зависност од тоа каде запира светлото.

Резиме

Ramses Book е слот Gamomat кој беше објавен во 2016 година. Сепак, тој е еден од најпопуларните игри во казина. Слот има пет ролни и десет линии за плаќање, со RTP од 96,15 проценти. Мобилни, симболи за расфрлање, диви и бесплатни вртења се вклучени во оваа непрогресивна слот игра. Ramses Book е директен видео слот во кој може да уживаат дури и најнеискусните играчи.

Изданието од 2016 година има пет ролни, три реда и десет линии за плаќање што може да се прилагодат. Гејмерите ќе можат да избираат помеѓу 5 и 10 линии за плаќање. Почнувајќи од најлевата макара, слотот се плаќа лево кон десно. Кога станува збор за симболи со висока вредност, можете да почнете да добивате плаќања со слетување на две или повеќе соодветни икони на линијата за плаќање. Минимумот за костуми со карти е три од еден вид. По едно вртење, облозите се движат од 0,10 до 6 долари.

Најнови вести

Иднината на мобилните казино
2022-12-06

Иднината на мобилните казино

Новости