Топ 10 WMS (Williams Interactive) Mobile Casino

WMS игрите со својата под-поделба Williams Interactive создава терминали за видео лотарија, слотови и софтвер за онлајн казина. Тие исто така обезбедуваат онлајн и мобилни игри. Нивната мајка компанија WMS индустрии датира од 1943 година, кога тие произведуваа популарни аркадни игри и флипери. Со основањето на Вилијамс гејминг во 1991 година, тие влегоа на пазарот за е-игри.