Топ 10 Rival Мобилно Казино

Rival Games создава интерактивни игри во стил на графички роман. Игрите се водени од приказната со епизоди и разгранети приказни, каде играчите треба да донесат тешки одлуки, кои ќе влијаат на остатокот од играта. Ова е сосема нова форма на игри и е дизајнирана за компјутери и мобилни платформи.