Топ 10 Red Rake Gaming Мобилно Казино

Red Rake Gaming создава содржина на онлајн казино од 2011 година. Компанијата се состои од над 40 поединци и тие се активни во бизнисот со социјални казино, обезбедувајќи им на своите оператори комплетен пакет на back office и промотивни алатки за да им помогнат да работат ефикасно и непречено . Тие обезбедуваат слотови, видео бинго и видео покер.

Најнови вести

Целосна слотови Преглед: Лонгму и митот на змејот
2022-02-23

Целосна слотови Преглед: Лонгму и митот на змејот

Red Rake Gaming никогаш не разочарува. Овој шпански развивач на казино игри ја започна 2022 година со стил, нудејќи им на играчите на онлајн слотови вистинско уживање откако го објави насловот на митски слотови инспириран од Кина, Longmu and the Dragons.