Топ 10 Quickspin Mobile Casino

Quickspin е релативно ново шведско студио за игри. Тие развиваат видео слотови со одличен квалитет и обезбедуваат бесплатни игри и слот игри на копнени и онлајн оператори за игри. Нивните игри се иновативни и забавни за играње. Нивниот уметнички дизајн и звучните карактеристики се со висок квалитет. Тие снабдуваат многу познати оператори за игри.

Топ 10 Quickspin Mobile Casino

Најнови вести

Quickspin за издавање над 18 наслови и заштитна марка Game Mechanics 2022 година
2022-03-11

Quickspin за издавање над 18 наслови и заштитна марка Game Mechanics 2022 година

2021 беше навистина огромна година за Quickspin. Освен што беше прогласен за компанија на годината на престижните награди WIG Diversity Awards, Quickspin создаде и повеќе неверојатни игри, вклучувајќи го и исклучително успешниот слот Bad Wolf Megaways. Но, целата оваа возбуда не се брои за ништо ако компанијата забави во 2022 година. И тоа не само што ќе се случи, барем според Даниел Линдберг, Quickspin извршен директор и ко-основач!