Прагматичното играње ја освои наградата за добавувач на годината во казино RNG на IGA

Pragmatic Play

2021-12-09

Benard Maumo

Pragmatic Play е релативно млад агрегатор, лансиран дури во 2015 година. Но, и покрај ова, развивачот на софтвер е потпора во најдобрите мобилни казина. Pragmatic Play има освоено повеќе награди, а последната е „РНГ Казино добавувач на годината“ на IGA (Меѓународните награди за игри) што се одржа во Лондон на 8 септември 2021 година.

Прагматичното играње ја освои наградата за добавувач на годината во казино RNG на IGA

Конзистентни стапки на RTP

Прагматичното играње го отфрли завршувањето на другите реномирани развивачи на игри за да биде крунисан за победник во категоријата „РНГ казино добавувач на годината“. Признанието го зацврстува својот статус како еден од најдобар мобилен казино софтвер програмери наоколу. Церемонијата се одржа во лондонскиот хотел Савој.

Судиите се фокусираа на добавувачите кои им дадоа приоритет на иновациите, корисничкото искуство и целокупниот развој на производот. Ако сте жесток следбеник на компанијата, ќе забележите дека таа постојано објавува подобрени производи. Компанијата објавува повеќе од пет видео слотови месечно, повеќето од нив стануваат хитови во повеќето мобилни казина. Исто така, Pragmatic Play редовно објавува бинго, казино во живо и виртуелни спортски вертикали.

Дополнително, судиите ја разгледаа и конзистентноста на RTP за гејмерите. Не само тоа, туку Игри на прагматична игра беше откриено и дека нуди одличен ROI (враќање на инвестицијата) на операторите. Наградата ги препозна најдобрите наслови на онлајн слотови на програмерите како Great Rhino Megaways, Sweet Bonanza и Wolf Gold. Имаше и посебни споменувања за вертикали на казино во живо како Блек Џек Азур и Мега тркало.

Официјално соопштение од Pragmatic Play

Признанието е единствено за Pragmatic Play. Како таков, Јоси Барзели, главен директор за развој на бизнисот на Pragmatic Play, рече: „Среќни сме што ја добивме оваа награда која го потврдува нашиот напредок во изминатата година. Да бидеме препознаени од нашите врсници во индустријата нè мотивира да продолжиме да даваме најдобри во класата понуда на производи за нашите клиенти“

Pragmatic Play's го спонзорира самитот на SBC во Латиноамерика

Во одделни вести, Pragmatic Play е исто така познат по своите дарежливи дела. На 28 септември 2021 година, давателот објави дека ќе го спонзорира Самитот на SBC Latinoamerica што ќе се одржи од 27 октомври до 28 октомври. Настанот ќе се одржи во JW Marriot Marquis во Мајами, Флорида.

Настанот ќе има сесии за дискусија и едукација, на кои ќе се појави Виктор Аријас, потпретседател на операциите LatAm на Pragmatic Play. Дел од агендата е да се препознаат достигнувањата на операторите, добавувачите и филијалите во регионот. Запомнете, Pragmatic Play беше номинирана за четири награди оваа година, вклучувајќи го и „Лидер на годината“ каде што се појави Ариас.

Pragmatic Play донира 40.000 евра

Во меѓувреме, на 27 септември 2021 година, давателот објави дека донирал повеќе од 40.000 евра на пет добротворни цели во Романија, Гибралтар и Малта. Од вкупната сума, 7.000 евра ќе бидат наменети за болницата за бездомни животни во Букурешт, Романија. Болницата врши одлична работа во обезбедувањето медицински третман и грижата за бездомните животни.

Уште 10.000 евра ќе се насочат кон Здружението ANAIS во Романија. Основано во 2011 година, ова неверојатно здружение ги брани и промовира правата на младите, децата и жените. Агрегаторот се надева дека оваа донација може да помогне во локалните и меѓународните активности на здружението.

Во Малта, агрегаторот ја поддржа ИМКА Малта со донација од 10.000 евра. Оваа организација е позната по засолнувањето на бездомниците и обесправените заедници. Сè уште во Малта, Pragmatic Play донираше 5.000 евра за тимот на Step Up For Parkinson's. Организацијата ја подига свеста и ги поддржува луѓето кои живеат со Паркинсонова болест.

Конечно, агрегаторот донираше 11.000 евра за куќата Калпе во Гибралтар. Оваа организација обезбедува поддршка и сместување на придружниците и пациентите испратени во Обединетото Кралство од страна на здравствената управа на Гибралтар. Средствата ќе помогнат да се изгради деловен апартман во просториите на организацијата на плоштадот Норфолк, Лондон.

Pragmatic Play е релативно млад агрегатор, лансиран дури во 2015 година. Но, и покрај ова, развивачот на софтвер е потпора во најдобрите мобилни казина. Pragmatic Play има освоено повеќе награди, а последната е „РНГ Казино добавувач на годината“ на IGA (Меѓународните награди за игри) што се одржа во Лондон на 8 септември 2021 година.

Конзистентни стапки на RTP

Прагматичното играње го отфрли завршувањето на другите реномирани развивачи на игри за да биде крунисан за победник во категоријата „РНГ казино добавувач на годината“. Признанието го зацврстува својот статус како еден од најдобрите развивачи на софтвер за мобилни казино наоколу. Церемонијата се одржа во лондонскиот хотел Савој.

Судиите се фокусираа на добавувачите кои им дадоа приоритет на иновациите, корисничкото искуство и целокупниот развој на производот. Ако сте жесток следбеник на компанијата, ќе забележите дека таа постојано објавува подобрени производи. Компанијата објавува повеќе од пет видео слотови месечно, повеќето од нив стануваат хитови во повеќето мобилни казина. Исто така, Pragmatic Play редовно објавува бинго, казино во живо и виртуелни спортски вертикали.

Дополнително, судиите ја разгледаа и конзистентноста на RTP за гејмерите. Не само тоа, туку беше откриено дека игрите на Pragmatic Play нудат одличен ROI (враќање на инвестицијата) на операторите. Наградата ги препозна најдобрите наслови на онлајн слотови на програмерите како Great Rhino Megaways, Sweet Bonanza и Wolf Gold. Имаше и посебни споменувања за вертикали на казино во живо како Блек Џек Азур и Мега тркало.

Официјално соопштение од Pragmatic Play

Признанието е единствено за Pragmatic Play. Како таков, Јоси Барзели, главен директор за развој на бизнисот на Pragmatic Play, рече: „Среќни сме што ја добивме оваа награда која го потврдува нашиот напредок во изминатата година. Да бидеме препознаени од нашите врсници во индустријата нè мотивира да продолжиме да даваме најдобри во класата понуда на производи за нашите клиенти“

Pragmatic Play's го спонзорира самитот на SBC во Латиноамерика

Во одделни вести, Pragmatic Play е исто така познат по своите дарежливи дела. На 28 септември 2021 година, давателот објави дека ќе го спонзорира Самитот на SBC Latinoamerica што ќе се одржи од 27 октомври до 28 октомври. Настанот ќе се одржи во JW Marriot Marquis во Мајами, Флорида.

Настанот ќе има сесии за дискусија и едукација, на кои ќе се појави Виктор Аријас, потпретседател на операциите LatAm на Pragmatic Play. Дел од агендата е да се препознаат достигнувањата на операторите, добавувачите и филијалите во регионот. Запомнете, Pragmatic Play беше номинирана за четири награди оваа година, вклучувајќи го и „Лидер на годината“ каде што се појави Ариас.

Pragmatic Play донира 40.000 евра

Во меѓувреме, на 27 септември 2021 година, давателот објави дека донирал повеќе од 40.000 евра на пет добротворни цели во Романија, Гибралтар и Малта. Од вкупната сума, 7.000 евра ќе бидат наменети за болницата за бездомни животни во Букурешт, Романија. Болницата врши одлична работа во обезбедувањето медицински третман и грижата за бездомните животни.

Уште 10.000 евра ќе се насочат кон Здружението ANAIS во Романија. Основано во 2011 година, ова неверојатно здружение ги брани и промовира правата на младите, децата и жените. Агрегаторот се надева дека оваа донација може да помогне во локалните и меѓународните активности на здружението.

Во Малта, агрегаторот ја поддржа ИМКА Малта со донација од 10.000 евра. Оваа организација е позната по засолнувањето на бездомниците и обесправените заедници. Сè уште во Малта, Pragmatic Play донираше 5.000 евра за тимот на Step Up For Parkinson's. Организацијата ја подига свеста и ги поддржува луѓето кои живеат со Паркинсонова болест.

Конечно, агрегаторот донираше 11.000 евра за куќата Калпе во Гибралтар. Оваа организација обезбедува поддршка и сместување на придружниците и пациентите испратени во Обединетото Кралство од страна на здравствената управа на Гибралтар. Средствата ќе помогнат да се изгради деловен апартман во просториите на организацијата на плоштадот Норфолк, Лондон.

Pragmatic Play е релативно млад агрегатор, лансиран дури во 2015 година. Но, и покрај ова, развивачот на софтвер е потпора во најдобрите мобилни казина. Pragmatic Play има освоено повеќе награди, а последната е „РНГ Казино добавувач на годината“ на IGA (Меѓународните награди за игри) што се одржа во Лондон на 8 септември 2021 година.

Конзистентни стапки на RTP

Прагматичното играње го отфрли завршувањето на другите реномирани развивачи на игри за да биде крунисан за победник во категоријата „РНГ казино добавувач на годината“. Признанието го зацврстува својот статус како еден од најдобрите развивачи на софтвер за мобилни казино наоколу. Церемонијата се одржа во лондонскиот хотел Савој.

Судиите се фокусираа на добавувачите кои им дадоа приоритет на иновациите, корисничкото искуство и целокупниот развој на производот. Ако сте жесток следбеник на компанијата, ќе забележите дека таа постојано објавува подобрени производи. Компанијата објавува повеќе од пет видео слотови месечно, повеќето од нив стануваат хитови во повеќето мобилни казина. Исто така, Pragmatic Play редовно објавува бинго, казино во живо и виртуелни спортски вертикали.

Дополнително, судиите ја разгледаа и конзистентноста на RTP за гејмерите. Не само тоа, туку беше откриено дека игрите на Pragmatic Play нудат одличен ROI (враќање на инвестицијата) на операторите. Наградата ги препозна најдобрите наслови на онлајн слотови на програмерите како Great Rhino Megaways, Sweet Bonanza и Wolf Gold. Имаше и посебни споменувања за вертикали на казино во живо како Блек Џек Азур и Мега тркало.

Официјално соопштение од Pragmatic Play

Признанието е единствено за Pragmatic Play. Како таков, Јоси Барзели, главен директор за развој на бизнисот на Pragmatic Play, рече: „Среќни сме што ја добивме оваа награда која го потврдува нашиот напредок во изминатата година. Да бидеме препознаени од нашите врсници во индустријата нè мотивира да продолжиме да даваме најдобри во класата понуда на производи за нашите клиенти“

Pragmatic Play's го спонзорира самитот на SBC во Латиноамерика

Во одделни вести, Pragmatic Play е исто така познат по своите дарежливи дела. На 28 септември 2021 година, давателот објави дека ќе го спонзорира Самитот на SBC Latinoamerica што ќе се одржи од 27 октомври до 28 октомври. Настанот ќе се одржи во JW Marriot Marquis во Мајами, Флорида.

Настанот ќе има сесии за дискусија и едукација, на кои ќе се појави Виктор Аријас, потпретседател на операциите LatAm на Pragmatic Play. Дел од агендата е да се препознаат достигнувањата на операторите, добавувачите и филијалите во регионот. Запомнете, Pragmatic Play беше номинирана за четири награди оваа година, вклучувајќи го и „Лидер на годината“ каде што се појави Ариас.

Pragmatic Play донира 40.000 евра

Во меѓувреме, на 27 септември 2021 година, давателот објави дека донирал повеќе од 40.000 евра на пет добротворни цели во Романија, Гибралтар и Малта. Од вкупната сума, 7.000 евра ќе бидат наменети за болницата за бездомни животни во Букурешт, Романија. Болницата врши одлична работа во обезбедувањето медицински третман и грижата за бездомните животни.

Уште 10.000 евра ќе се насочат кон Здружението ANAIS во Романија. Основано во 2011 година, ова неверојатно здружение ги брани и промовира правата на младите, децата и жените. Агрегаторот се надева дека оваа донација може да помогне во локалните и меѓународните активности на здружението.

Во Малта, агрегаторот ја поддржа ИМКА Малта со донација од 10.000 евра. Оваа организација е позната по засолнувањето на бездомниците и обесправените заедници. Сè уште во Малта, Pragmatic Play донираше 5.000 евра за тимот на Step Up For Parkinson's. Организацијата ја подига свеста и ги поддржува луѓето кои живеат со Паркинсонова болест.

Конечно, агрегаторот донираше 11.000 евра за куќата Калпе во Гибралтар. Оваа организација обезбедува поддршка и сместување на придружниците и пациентите испратени во Обединетото Кралство од страна на здравствената управа на Гибралтар. Средствата ќе помогнат да се изгради деловен апартман во просториите на организацијата на плоштадот Норфолк, Лондон.

Најнови вести

Депозит по телефон наспроти казина со кредитни картички
2022-09-21

Депозит по телефон наспроти казина со кредитни картички

Новости