Топ 10 Playtech Мобилно Казино

Playtech е провајдер на софтвер за iGaming кој започна со работа во 1999 година. Тие се познати по нивниот неспоредлив квалитет и иновативни производи и на задната страна на нивниот успех, постигнаа котација на главниот пазар на Лондонската берза. Тие имаат над 5.000 вработени распоредени во 17 земји, 140 глобални лиценци и работат во 20 регулирани јурисдикции.

Топ 10 Playtech Мобилно Казино

Mini Baccarat е едноставна игра со карти позната во филмовите за 007 Бонд. Тоа е популарен избор меѓу многу играчи на мобилни казино игри.

Прикажи повеќе

Најнови вести

Мобилни казина наспроти онлајн казина
2022-11-22

Мобилни казина наспроти онлајн казина

Како што технологијата напредува со огромна брзина, играњето казино игри на мобилни телефони станува вообичаено. Иднината на бизнисот со коцкање сега лежи во светот на мобилните телефони. Но, како мобилните казина се разликуваат од онлајн казината?

Топ 6 даватели на апликации за коцкање во 2020 година
2020-11-24

Топ 6 даватели на апликации за коцкање во 2020 година

Значи, кој ги снабдува најдобрите мобилни апликации за коцкање? Додека многу играчи на онлајн казино ја игнорираат оваа тема, на располагање казино софтвер може да го одреди целокупното искуство со игри. Добавувачот на играта може да влијае на шансите за играње, правилата, ограничувањата на табелата и многу повеќе. Плус, тоа го прави вашиот мобилни казино многу поедноставно селектирање, ако ги познавате најдобрите развивачи на софтвер. Значи, ајде да дојдеме до тоа и да разговараме за некои добавувачи на софтвер кои ги напојуваат врвните апликации за коцкање во 2020 година.