Топ 10 Odobo Mobile Casino

Odobo престана да тргува пред повеќе од две години поради нивните високи трошоци. Тие беа софтверска платформа и пазар за развивачи на трети лица, овозможувајќи им пристап до онлајн казина. Бидејќи слотови и игри поминаа низ процесот на Odobo, тие беа сертифицирани, а потоа се појавија на пазарот Odobo и станаа достапни за бесплатно играње.