Топ 10 Novomatic Mobile Casino

Групата Новоматик е меѓу најзначајните меѓународни оператори и развивачи на софтвер за игри ширум светот. Групата е активна во повеќе од 50 земји и снабдува повеќе од 75 земји со високотехнолошки решенија за е-игри. Новоматик работи со околу 270.000 видео лотарии и терминали за игри. Тие се целосно активни во сите области на индустријата за игри.