Топ 10 Lightning Box Мобилно Казино

Lightning Box ја снабдува индустријата за игри со слот игри од 2004 година. Нивниот искусен тим фокусиран на математиката континуирано развива нови игри и џекпот, за копнени, онлајн, мобилни и социјални игри. Тие создадоа долга низа хит игри, вклучувајќи ги Chilli Gold, Lost Temple, Dolphin Gold, Super Happy Fortune Cat и Serengeti Diamonds.