Топ 10 Igrosoft Mobile Casino

Игрософт е провајдер на казино софтвер од Русија, кој започна со работа во 2003 година. Тие се специјализирани за развој на слотови игри и слотови машини. Нивниот талентиран тим на програмери успеа да создаде 16 слотови игри базирани на Flash до овој момент на пишување. Нивните најпознати креации се Gnome, Garage, Island, Island2, Keks и Lucky Haunter.