Топ 10 Genesis Gaming Mobile Casino

Genesis започна да создава решенија за казино во 1999 година. Тие се специјализирани за изградба на јами за казино, покер соби и системи за следење играчи. Не само тоа, туку операторот прави и хардвер за казино за повеќето игри на маса. Системот PIT за следење на играчите е можеби најиновативната ставка на нивната производна линија, бидејќи на казината им нуди непроценливи маркетинг увиди.