Топ 10 GameArt Mobile Casino

Компанијата за развој на софтвер за онлајн казино наречена GameArt ја доби наградата за најдобра дигитална компанија на годината во Малта во 2018 година. Името на компанијата не треба да се меша со друга компанија наречена GameArts. Силата на GameArt е задржувањето на неверојатниот квалитет на веб-програмирањето, особено за слотови и уметности од највисоко ниво за сите видови платформи.