Топ 10 Fuga Gaming Мобилно Казино

Fuga Gaming Technologies е несомнено авторитет во и офлајн индустријата за коцкање. Со повеќе од 20 години солидно искуство во креирање казино софтвер, тие лансираа 80 игри и 24 системски проекти успешно. Од кои повеќето се во HTML; јазик за скриптирање кој работи добро со апликации базирани на прелистувач.