Топ 10 Foxium Мобилно Казино

Foxium е оператор на онлајн казино кој започна со работа во 2015 година. Него го предводи Швеѓанецот Аке Андре, а нивната база е во Талин, Естонија. Тие успеаја да издадат неколку успешни производи како што се Mr Green, Prospects Hall, Leo Vegas и bet365. Генерално, овој оператор е ѕвезда во подем, а квалитетот на нивните игри кажува се.