Топ 10 Ezugi Мобилно Казино

Езуги се гордее со тоа што ги има најприспособливите онлајн казино решенија некогаш направени. Всушност, операторот успеа да импресионира милиони играчи и казина со нивната широка палета на онлајн игри. Но, тоа не е сè; тие исто така создадоа врвно решение за казино во живо кое се покажа како огромен успех.

Топ 10 Ezugi Мобилно Казино

Најнови вести

Ezugi: Водечки развивач на игри во светот
2021-08-09

Ezugi: Водечки развивач на игри во светот

Езуги, водечки развивач на казино во живо, основана во 2012 година од ветерани од индустријата за игри, обезбедува иновативни игри со дилери во живо на онлајн операторите. Ќе разговараме за најважните моменти од нивните најнови подвизи во преглед на вестите од нивната индустрија.