Топ 10 Флоп покер Мобилно Казино

Флоп покер е онлајн казино игра популарна во јужните држави на Америка. Таа порасна на интернет и е фантастична игра за нови играчи поради неговата едноставност. Со одредено знаење за рангирањето на картите и малку стратегија, лесно е да се игра.

Флоп покер онлајн продолжува да биде популарен избор и верзијата на мобилното казино е достапна со притискање на копче.

Топ 10 Флоп покер Мобилно Казино
Што е Флоп покер?
Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
Што е Флоп покер?

Што е Флоп покер?

Постојат две основи за да се добие мобилна казино игра почнувајќи. Прво, играчите треба да направат анте облог за да почнат да играат. Анте облогот им дозволува на играчите да добијат 3 карти за да почнат да играат. Облогот Анте добива изедначени стапки на рацете што овозможуваат табела за плаќање на куќата.

Влогот во тенџере е уште еден облог направен пред играта и е минимален облог што го бара табелата. Победникот на облогот во тенџере е играчот со поголема покер рака од 5 карти.

Играчите потоа добиваат 3 карти и 2 карти од пад на заедницата за последните 5 карти. Играчите играат за пар Џек или нешто подобро и соодветно добиваат коефициенти.

Играчот може да избере да се преклопи и да се откаже од својот анте облог или да обложи пад кога 3-те карти ќе бидат разгледани. Ако играчот сака да продолжи против мобилни казино, тогаш мора да се заврши облогот за флоп. Ако тој што игра не сака да направи флоп, тогаш антето се доделува и тој што игра ќе направи игра за парите од тенџерето.

Играчот со највисоки 5 карти покер рака го добива тенџерето. Рацете се засноваат на слични типови во многу други покер игри, како што се стрејт, флеш, полни куќи и многу други. Соодветно се дадени шансите за тоа колку е ретка раката. Кралскиот флеш ќе привлече најголеми шанси.

Што е Флоп покер?