Топ 10 Edict (Merkur Gaming) Мобилно Казино

Edict (Merkur Gaming) е софтверска компанија која создава и обезбедува низа забавни и возбудливи слотови за онлајн казина ширум светот. Едикт работи од 1998 година и е со седиште во Германија. Некои од најпопуларните слотови од брендот ги вклучуваат Multi Fruits, Golden Gate и Mighty Dragon.