Топ 2 Cassava Mobile Casino

Cassava Enterprises е компанија која е лиценцирана од Гибралтар, а тие се и официјално одобрени од комисијата за коцкање. Cassava поседува голем број казина, а исто така обезбедува трансакции поврзани со 888 и други големи брендови. Кога депонирате и повлекувате на одредени казина, „Маниоката“ ќе биде прикажана на вашата банкарска извод.

Најнови вести

Sportsbook ќе биде лансиран од Sports Illustrated и 888 Partners, вклучувајќи го и Cassava Enterprises
2021-08-25

Sportsbook ќе биде лансиран од Sports Illustrated и 888 Partners, вклучувајќи го и Cassava Enterprises

Касава е конкурент во тешка категорија во секторот iGaming, поради нејзиниот статус како матична компанија на огромните 888 брендови на 888 Holdings. Cassava не произведува слотови или игри под брендот Cassava, но индиректно им обезбедува игри со Cassava на своите корисници преку своите 888 брендови и софтвер. На оваа белешка, издавачот на Sports Illustrated, Authentic Brands Group (ABG), се здружи со 888, онлајн компанија за коцкање и обложување. 888 ќе воведе спортска книшка со брендот Sports Illustrated како дел од договорот.