Топ 10 BTG Mobile Casino

BTG е кратенка за Big Time Gaming, а ова е компанија која работи силно од 1996 година. Овој провајдер ги носи најновите и најзначајните игри во онлајн казина и им ветува на клиентите ширум светот големи победи. Некои од најпопуларните слотови од BTG се Starquest, Bonanza и Book of Gods.