Топ 10 Booongo Gaming Mobile Casino

Booongo Gaming е провајдер кој се фокусира на создавање на најиновативни и забавни игри, користејќи технологија HTML5. Со неверојатна графика, овие возбудливи игри се дизајнирани за онлајн казина за да ги возбудуваат играчите. Некои од слот игрите направени од Booongo вклучуваат Божица на Месечината, Star Gems и 88 Dragon.