Топ 10 Blueprint Gaming Mobile Casino

Blueprint е гејмерска компанија со седиште во ОК и е една од водечките брендови што обезбедува слот игри на претпријатијата на копно кои потоа се играат на терминали. Тие прават голем број забавни слот игри и тие се играат низ ОК, Италија и Германија.