Топ 10 Bally Мобилно Казино

Bally е провајдер на софтвер за слот игри со седиште во Невада. Тој е дел од корпорацијата Научни игри. Покрај развојот на игри, компанијата се занимава и со производство и продажба на вистински слот машини. Матичната компанија е регистрирана во 1976 година го создала првиот систем за слот-податоци во 1976 година. Тоа е вообичаен провајдер на софтвер во Лас Вегас.