Топ 10 Aristocrat Mobile Casino

Aristocrat gaming е сеопфатен снабдувач на казино игри кој доминира на пазарот од 1953 година. Тие ја прифатија технологијата истражувајќи во создавањето софтвер за онлајн игри за нивните модели на казино. Овој софтвер е достапен во речиси сите 90 земји во светот каде што тие имаат присуство. Аристократ е на листата AS100 (топ 100 компании во Австралија)