Топ 10 AG software Mobile Casino

Софтверот AG е акроним за „Asia Gaming софтвер“ (да не се меша со компанијата за управување со бази на податоци Software AG). Инвеститорот е развивач на софтвер за игри, роден во Филипините, кој постои од 2008 година. Тој е вклучен во создавањето на онлајн слотови, видео покер и игри на маса во P2P модел со повеќе играчи.