Топ 10 2 By 2 Gaming Мобилно Казино

2 by 2 gaming е компанија за развој на софтвер за игри со седиште во Чикаго која се вклучува себеси со создавање видео слотови за сајтови за игри на казино. Компанијата е во развој на игри повеќе од еден век, еволуирајќи со текот на времето до сегашното создавање софтвер. За ова време, 2 по два доби над 65 патенти за креирање модел.