Топ 10 1x2Gaming Mobile Casino

1x2 gaming е компанија за развој на софтвер која е силно вклучена во создавањето на казино игри, игри со фиксни шанси и софтвер за виртуелен фудбал за платформи кои ги нудат овие игри на играчите. Облеката која постои од 2002 година првично беше самостојна компанија, но сега е дел од мрежата 1x2.