YakoCasino Affiliates

YakoCasino Affiliates е партнерска програма која им овозможува на подружниците/партнерите да заработи провизии со упатување на играчите да се регистрираат и да депонираат на игри понудени од брендот на казино. Јако се гордее со фактот дека напорната работа треба да привлече дебели награди. Нуди 25% бонус за добредојде и до 40% месечен удел на приходите, што е намалување на приходите генерирани од депозитот на упатените играчи.

Како работи
Како работи

Како работи

Филијалата на маркетерите кои се приклучуваат на мрежата имаат право на робусни маркетиншки добра како што се банери, билтени, извештаи, банери за чистење на страници и текстуални врски. Тие гарантираат дека маркетинг кампањата оди далеку и нашироко. Секој партнер има дел од контролната табла што ги следи перформансите на избраните маркетинг ресурси.

Како работи