PlayGrand Affiliates

Неверојатно, PlayGrand Affiliates им дозволуваат на партнерите (даватели на казино и коцкари) да заработат до неверојатни 60% удел на приход за цел живот. За аспиранти партнери, PlayGrand има тим од професионални филијали кои поддржуваат нови филијали. Пријавувањето е бесплатно за што повеќе луѓе кои сакаат да заработат пари повикувајќи се онлајн казина.

Како работи
Како работи

Како работи

По пристапувањето, партнерите ќе добијат минимум 25% удел во приходот. Потоа, копирајте ги нивните партнерски врски за да ги промовирате на различни канали како форуми и социјални платформи. Кога играчот што се приклучува преку референтна врска ќе генерира доволно приходи од казино, придружната комисија вртоглаво ќе се искачи на 40%. Приходот на партнерот расте до 60% како што расте неговата база на клиенти.

Како работи