Најдобрите Income88 Affiliates Mobile Casino s

Income88 Affiliates е доверлива придружна програма која поддржува различни јазици за да и помогне партнери допре до поширока публика. Тој нуди одлични маркетинг алатки за да се осигура дека сите нејзини партнери се успешни. Марката, исто така, нуди високи стапки на провизија и гарантира дека ниту една од нејзините филијали нема негативни преноси во следниот месец.

Како работи
Како работи

Како работи

По регистрацијата, на секој партнер му е доделен личен менаџер на партнери кој ќе помогне да се оптимизира кампањата за оптимални конверзии. На секој партнер му се нудат и маркетинг алатки кои вклучуваат банери, бесплатни игри, прогресивни банери, RSS доводи, пишувања, библиотека со слики од екранот, XML и ко-брендирана страница за регистрација. Партнерите можат да добијат неограничена заработка кога ќе се искачат до 40% провизија.

Како работи