Fun Casino Affiliates

Fun Casino Affiliates е водечка придружна програма во индустријата со над 1600 игри од повеќе од 20 различни провајдери на софтвер. Филијалата на брендот е лиценцирана од Комисијата за коцкање на Обединетото Кралство, Шведската управа за игри на среќа и Malta Gaming. Нуди до 50% импресивен удел на приходите и се погрижува неговите партнери да немаат пренос.

Како работи
Како работи

Како работи

Пополнете го формуларот за регистрација во делот „Регистрирај се“ на веб-страницата и почекајте да се активира сметката. Потоа продолжете со избирање на саканите маркетинг алатки како што се пошта, извештаи, банери, динамични тракери, текстуални врски и целни страници. Промовирајте го казино брендови да заработите високи провизии од 25% до 40% rev-удел.

Како работи