Најдобрите Casumo Affiliates Mobile Casino s

Casumo Affiliates е придружна програма дизајнирана да го зголеми животниот век на секој играч на Casumo Casino. Кога партнерите избираат Casumo Affiliates, тие треба да очекуваат да ја добијат водечката конверзија на пазарот. Исто така, партнерите немаат причина да се грижат за плаќањата; тоа обично се случува во првата недела од месецот.

Како работи
Како работи

Како работи

За да се одлучат, подружниците мора да создадат сметка на веб-страницата на Casumo и да изберат банер или да создадат текстуална врска. Партнерите треба да ја додадат избраната алатка на нивните блогови, деловни веб-страници или платформи за социјални медиуми. Потоа, тие можат веднаш да почнат да заработуваат. Додека провизијата за пријавување е 25%, партнерите можат да се искачат до 45% кога редовно упатуваат депозит на играчите.

Како работи

Најнови вести

Книга Рамзес: Популарната серија на слотови на Касумо
2021-08-29

Книга Рамзес: Популарната серија на слотови на Касумо

Ramses Book е слот-казино со тема на Стариот Египет и карактеристичен симбол што се шири што ги отклучува археолошките богатства.