Најдобрите CasinoCasino Affiliates Mobile Casino s

CasinoCasino Affiliates е придружна програма лиценцирана од Шведската управа за игри на среќа, комисијата за коцкање на Малта и Комисијата за коцкање на ОК. CasinoCasino се гордее со тоа што обезбедува казино игри со класичен дизајн што го подобрува искуството на играчите. На луѓето кои сакаат да соработуваат со CasinoCasino им се гарантира доживотна провизија, брзи исплати, доверливо опкружување и без негативно пренесување.

Како работи
Како работи

Како работи

Регистрирајте се за да станете партнер на страницата. Одете до неговиот дел „Добриња“ и изберете алатки за маркетинг за да ги промовирате брендовите. Алатките вклучуваат банери, целни страници, текстуални врски, извештаи, пошта и динамични тракери. Од првичниот 25% удел на приходите од регистрацијата, партнерите можат да добијат до 40% удел во приходите кога играчите депонираат.

Како работи