Affiliate Cruise

Affiliate Cruise, партнерска програма за врвни онлајн казино брендови, беше лансирана во септември 2014 година и лиценцирана во ОК и Малта. За најдобро корисничко искуство, казиното има неколку мобилни казина, RNG игри и игри со дилери во живо. Affiliate Cruise работи на некои софтвери, вклучувајќи Net Entertainment, Play'n Go, 2x2 Gaming и многу повеќе.

Луѓето кои се подготвени да го промовираат Affiliate Cruise може да го направат тоа на нивната веб-страница, блог или страница на социјалните медиуми. Партнерите можат да добиваат дарежливи провизии почнувајќи од 25% удел на приходите, што може да се искачи до 40%, врз основа на перформансите. Дополнително, тие се квалификуваат да добијат 2,5% под-подружница провизија кога упатуваат други филијали на казино.