21 Affiliates

Секој што сака да промовира онлајн казино со луксузна тема, дошол до вистинскиот бренд на казино: 21 Филијали. Своите понуди ги насочува кон играчите, знаејќи дека висококвалитетното играње искуство е од суштинско значење за да се здебелат паричниците на филијалите. 21 Affiliates користи две стратегии што ги сакаат партнерите:

  • Личен пристап: 21 Affiliates е достапен 24/7 за да се осигура дека неговите подружници се успешни. Им ги обезбедува потребните алатки за кампања како целни страници и банери.

  • Транспарентност: Нема скриени такси или одбивања. Исто така, користи сеопфатна статистика за филијалите да го следат нивниот секојдневен напредок.

Провизијата на подружниците започнува од 25% до 40% учество на приходите без негативен пренос.