Најдобрите YakoCasino Affiliates Мобилно Казино s

YakoCasino Affiliates е партнерска програма која им овозможува на подружниците/партнерите да заработи провизии со упатување на играчите да се регистрираат и да депонираат на игри понудени од брендот на казино. Јако се гордее со фактот дека напорната работа треба да привлече дебели награди. Нуди 25% бонус за добредојде и до 40% месечен удел на приходите, што е намалување на приходите генерирани од депозитот на упатените играчи.

Како работи
Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
Како работи

Како работи

Филијалата на маркетерите кои се приклучуваат на мрежата имаат право на робусни маркетиншки добра како што се банери, билтени, извештаи, банери за чистење на страници и текстуални врски. Тие гарантираат дека маркетинг кампањата оди далеку и нашироко. Секој партнер има дел од контролната табла што ги следи перформансите на избраните маркетинг ресурси.

Како работи