Најдобрите Uffiliates Мобилно Казино s

Uffiliates е придружна програма на официјалното казино во мрежата 888, која води листа на водечки сајтови кои исто така нудат спортско обложување и покер. Affiliates работи повеќе од една деценија и на своите филијали им нуди повеќекратни шеми за провизии. Партнерите можат да заработат провизии или преку договор за цена по купување (CPA) или преку план за споделување приходи.

Филијалата работат на еден од водечките софтвери во индустријата, Комерцијален софтвер, со маркетинг алатки фокусирани на конверзија за своите партнери. Нејзините филијали имаат стандарден договор за провизија, почнувајќи од 30% - 40% удел на приходите, додека под-подружниците од ниво 1 добиваат удел во приходите од 4%.