Најдобрите Supr Affiliates Мобилно Казино s

Supr Affiliates е маркетинг кампања наменета за филијали да промовираат одредени казино брендови. Овие филијали ќе заработат провизии за сообраќајот испратен до брендовите. Импресивно, Supr Affiliates не ги пренесува негативните салда на своите филијали од еден месец во друг.

Како работи
mk Country FlagCheckmark

Voodoo Dreams

mk Country FlagCheckmark
Бонус за добредојде до 100 € + 200 вртења
Show less...Прикажи повеќе
Добијте го бонусот
  • Одлична тема
  • Pay N Play казино
  • Мешавина на класични и нови игри
Show less...
Прикажи повеќе
  • Одлична тема
  • Pay N Play казино
  • Мешавина на класични и нови игри

Онлајн казиното Voodoo Dreams е основано во 2016 година и е во сопственост на SuprPlay Limited, која е истакната технолошка компанија во индустријата за iGaming и поседува различни казина. Оваа компанија е регистрирана во Малта со органот за игри на среќа на Малта (MGA) и под Комисијата за коцкање во Обединетото Кралство.

Како работи

Како работи

Претпоставените партнери треба да се упатат на страницата за пријавување на Supr Affiliates за да се приклучат на програмата. Ним им се понудени креативци, линкови за следење и можност за прегледување на статистиката на нивните перформанси. Секој нов партнер добива 25% добредојдена провизија која се зголемува до 40% како што се зголемуваат неговите нови играчи за депонирање. Исплатата на заработените провизии се врши на почетокот на месецот.

Како работи