Најдобрите RP Affiliates Мобилно Казино s

RP Affiliates се гордеат што нудат вредност на своите онлајн казино филијали и играчите се однесуваат на брендот. Импресивно, RP Affiliates им нуди на новите подружници огромна провизија од 50% во првите два месеци. Потоа, тие се движат кон конкурентните стандардни стапки на брендот. Понатаму, RP Affiliates ветува дека никогаш нема да ги погоди своите филијали со негативен пренос.

Како работи
Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
Како работи

Како работи

Приклучувањето кон партнерската мрежа ги отвора партнерите за различни алатки за кампања, од банери до текстуални врски. Сите овие им помагаат на филијалите да испраќаат сообраќај кон програмата на брендот, дозволувајќи им на филијалите да заработат доживотно силен удел на приходите на играчите онолку долго колку што тие депонираат.

Како работи