Најдобрите Posh Friends Affiliates Мобилно Казино s

Posh Friends Affiliates, лиценцирани од владата на Курасао, е онлајн казино маркетинг бизнис кој промовира група современи веб-страници на iGaming. Posh Friends се фокусира на HTML5 казино игри од Microgaming, Плејсон, и NetEnt. Ова се казино игри со интуитивен интерфејс и исклучителна 3D графика.

Партнерите на Posh Friends добиваат провизии за придвижување на сообраќајот до неговите брендови на казино. На филијалите им се гарантира доследна провизија преку помош на професионалниот тим за поддршка на Posh. Исто така, нема негативен пренос за неговите филијали. Придружната провизија на Posh започнува од 25% и се искачува до 45% удел во приходите. Оние во под-подружница ниво 1 добиваат 5% удел во приходот.