Најдобрите PlayGrand Affiliates Мобилно Казино s

Неверојатно, PlayGrand Affiliates им дозволуваат на партнерите (даватели на казино и коцкари) да заработат до неверојатни 60% удел на приход за цел живот. За аспиранти партнери, PlayGrand има тим од професионални филијали кои поддржуваат нови филијали. Пријавувањето е бесплатно за што повеќе луѓе кои сакаат да заработат пари повикувајќи се онлајн казина.

Како работи
Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
Како работи

Како работи

По пристапувањето, партнерите ќе добијат минимум 25% удел во приходот. Потоа, копирајте ги нивните партнерски врски за да ги промовирате на различни канали како форуми и социјални платформи. Кога играчот што се приклучува преку референтна врска ќе генерира доволно приходи од казино, придружната комисија вртоглаво ќе се искачи на 40%. Приходот на партнерот расте до 60% како што расте неговата база на клиенти.

Како работи