Најдобрите Plain Partners Мобилно Казино s

Маркетинг истакнати онлајн казина може да биде многу профитабилен за филијалите. Plain Partners е придружна програма која нуди извонредни онлајн казино игри. Доживеа огромен пораст во својата корисничка база поради тоа што има многу казина и неколку промотивни материјали. Исто така, овие казина се на мобилен телефон, со што ќе му олесни на брендот да напредува.

На Plain Affiliates им се гарантираат конкурентни провизии за секој упатување што го внесуваат. Секој партнер има право на 25% приход од упатување, што се зголемува до 50% како што се зголемуваат месечните приходи од неговите/нејзините препораки.