Најдобрите NetoPartners Мобилно Казино s

NetoPartners е партнерска програма со директни понуди до колекција на премиум, извонредни слотови, гребење картички и онлајн казино брендови. На секој партнер му нуди уникатна придружна програма која не само што ќе ги плаќа сметките, туку и ќе биде доверлива. NetoPartners има посветен тим кој обезбедува инстантна поддршка и вистински алатки за да им помогне на филијалите да успеат.

Како работи
Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
Како работи

Како работи

Откако ќе се придружите на NetoPartners, добијте ги алатките за кампањата, како што се текстуални врски, банери за чистење на страници, банери и билтени. Раширете го комплетот за кампања низ интернет за да го привлечете сообраќајот кон платформите на придружната програма. Потоа заработете над 40% удел во приходите на новите упатени играчи за депонирање.

Како работи