Најдобрите Metal Casino Affiliates Мобилно Казино s

Метал Казино нуди Affiliate програма за аспиранти партнери кои можат да донесат сериозни играчи кои ги бараат огромни награди. Филијалата мрежа обезбедува провизија во три категории: 30%, 35% и 40% учество на приходите соодветно. Секој може да се пријави во придружната програма на Мета Казино за да генерира повторлив приход.

Како работи
Како работи

Како работи

По пополнувањето на апликацијата за партнерство, партнерите треба да ги промовираат врските за партнерство на нивната веб-страница (доколку ги има). Тие исто така можат да користат Фејсбук и Твитер за да ги промовираат врските. Кога некој играч се приклучува на Мета Казино преку врската, партнерот на пазарот почнува да добива провизија. Со зголемување на базата на клиенти на филијалниот менаџер, се зголемуваат и неговите приходи.

Како работи