Најдобрите LeoVegas Affiliate Мобилно Казино s

Лансиран во 2012 година, LeoVegas Affiliate е една од најдобрите придружни програми што на партнерот му нудат повеќекратни текови на приходи. Откако ќе се поврзат, партнерите можат прави пари преку неговата мобилна верзија, апликација и десктоп. LeoVegas Affiliate, исто така, нуди CPA, CPL и традиционалниот удел на приходи, додека сè уште обезбедува флексибилни опции за секој партнер.

Како работи
Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
Како работи

Како работи

По успешната регистрација, на партнерите им се обезбедуваат маркетинг кампањи. Тие имаат пристап и до надлежниот тим кој стои зад компанијата од самиот почеток. Секој партнер добива стандарден приход определен од нето приходот на наведените играчи. Започнува со провизија за пријавување од 25%, која се зголемува до 40%.

Како работи