Најдобрите Kindred Affiliates Мобилно Казино s

Kindred Affiliates (формално Unibet Affiliates) е еден од попознатите во Европа iGaming основана во Шведска. Нивната придружна програма Kindred се нуди на повеќе од 20 јазици и е со седиште во Малта. Компанијата им дозволува на сопствениците да возат повеќе пари правејќи маркетинг со помалку административни такси и многу ниски плаќања.

Колку повеќе луѓе кликнуваат од страницата, толку повеќе приходи добива сопственикот на веб-страницата. Ова може да стане квалитетен пасивен прилив на приход за долг временски период. Исто така, ви помага да задржите повеќе веб-корисници. Запознајте ја програмата Kindred Affiliates и видете колку готовински текови за еден месец.