Најдобрите Income88 Affiliates Мобилно Казино s

Income88 Affiliates е доверлива придружна програма која поддржува различни јазици за да и помогне партнери допре до поширока публика. Тој нуди одлични маркетинг алатки за да се осигура дека сите нејзини партнери се успешни. Марката, исто така, нуди високи стапки на провизија и гарантира дека ниту една од нејзините филијали нема негативни преноси во следниот месец.

Како работи
Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
Како работи

Како работи

По регистрацијата, на секој партнер му е доделен личен менаџер на партнери кој ќе помогне да се оптимизира кампањата за оптимални конверзии. На секој партнер му се нудат и маркетинг алатки кои вклучуваат банери, бесплатни игри, прогресивни банери, RSS доводи, пишувања, библиотека со слики од екранот, XML и ко-брендирана страница за регистрација. Партнерите можат да добијат неограничена заработка кога ќе се искачат до 40% провизија.

Како работи