Најдобрите iAffiliates Мобилно Казино s

Подружниците на iGaming кои бараат марки на казино со врвна конверзија кај водечките провајдери во индустријата може да се обратат до iAffiliates. Тоа е казино бренд со стотици нови казино игри, привлечна графика и интуитивни кориснички интерфејси кои привлекуваат играчи ширум светот. Програмата користи рафиниран партнерски систем кој обезбедува довод на XML, детално известување во реално време и динамично следење.

iAffiliates исто така го презема водството кога станува збор за обезбедување напредни маркетинг алатки ориентирани кон паметни телефони. Претворањето на сообраќајот на филијалите во приходи е лесно со iAffiliates преку неговиот професионален посветен тим. Ова осигурува дека подружниците можат да се искачат по скалата на повисока провизија (до 70% удел во приходот) кога упатените играчи ќе ги зголемат своите нето приходи.